Workshop ‘Blijf bij jezelf’

Herken je dit;

– je hebt met iemand gesproken en daarna is alle energie uit je lichaam verdwenen?

– Of je komt een ruimte in en voelt de sfeer en neemt deze sfeer de hele dag mee in plaats van hem los te laten. 

– Of misschien voel je zelfs de emoties van andere mensen en je hebt moeite om deze gevoelens, die niet van jouw zijn, los te laten.

– Er gebeurt wat op je werk waar je boos of verdrietig van bent en je hebt moeite de emoties los te laten. 

Je kunt je daardoor ‘leeggezogen’ voelen. Het kost je veel tijd en moeite om je weer energiek voelen en stevig in je schoenen te staan. ’s Avonds ben je dan zo moe dat je niets meer wilt ondernemen. Terwijl je eigenlijk fit en energiek wilt zijn, de hele dag, zodat je ook ’s avonds nog leuke dingen kunt doen. Herken jij je hierin en wil je hier iets mee? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Het is een praktische workshop, speciaal voor gevoelige (sensitieve) of hoogsensitieve mensen (HSP).

De workshop ‘Blijf bij jezelf’ bestaat uit een beetje theorie en veel praktijk!  Er zijn er 3 bijeenkomsten van 2 uur.

Data: 

Maandagavond: 1 en 15 juli en 9 september   20.00-22.00 (Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop of via ester@betrokkeninbalans.nl)

Woensdagochtend: 26 juni, 10 juli en 4 september    9.30-11.30 (Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop of via ester@betrokkeninbalans.nl )

Locatie:

Maandagavond: Nader te bepalen, regio Leusden

Woensdagochtend: Nader te bepalen, in omgeving Leusden

Kosten:

€ 157,- (inclusief BTW)

Inclusief: 

  • je eigen werkboek met 
  • alle oefeningen op papier en 
  • een kopje koffie of thee met een koekje

Inhoud van de workshop

In de eerste bijeenkomst leer je de basis hoe je ‘bij jezelf blijft’ én hoe jij jezelf kunt beschermen tegen leeggezogen worden.

In de tweede bijeenkomst krijg je handvatten hoe om te gaan met emotionele prikkelverwerking. Daarnaast leer je hoe je de oefeningen op lange termijn kunt vasthouden.  

In de derde bijeenkomst staat coaching centraal, je brengt een actuele situatie in uit je eigen leven, die we gaan oefenen en bespreken. Je wordt dan direct gecoacht op deze situatie. Deze situatie kan bijvoorbeeld gaan over een collega waarbij je telkens weer je energie verliest of moeite met omgaan met kritiek.

Wil jij leren om bij jezelf te blijven, om rust en ruimte te ervaren, om energiek te zijn en te blijven de hele dag? 

Data voor de workshop 'Blijf bij jezelf'

 

Data en tijd: Woensdagochtend 9.30- 11.30

26-06-2019, 10-07-2019 en 04-09-2019

Locatie: nader te bepalen regio  Leusden

Kosten:  157,00

Data voor de workshop 'Blijf bij jezelf'

 

Data en tijd: Maandagavond 20.00- 22.00

01-07-2019, 15-07-2019 en 09-09-2019

Locatie: Nader te bepalen, regio Leusden

Kosten:  157,00

Testimonials

“Esters quote die bij mij bleef hangen was; ’ dit is niet van mij’ , deze had betrekking op de emoties/verhalen die anderen uiten/vertellen en die (te) veel impact op mijzelf hebben.”

Susan

“Ester bracht het zo, dat je als cursist gemakkelijk overneemt dat voelen zo gewoon is. Tegelijkertijd  doorzag ze hoe moeilijk het is om dit in de praktijk toe te passen, ze had daar persoonlijk passende adviezen voor. Ze gaf de workshop op een heel natuurlijke manier. En het was voor mij op het juiste moment.”

Ina

“Ik heb uit de workshop gehaald dat door te oefenen met de technieken, ik gezien heb hoe hard ik aan het werk was en hoe ik dat kan loslaten en vertrouwen op mijn eigen kunnen.”

Marieke