Workshop ‘Blijf bij jezelf’

Herken je dit;

– je hebt met iemand gesproken en daarna is alle energie uit je lichaam verdwenen?

– Je komt een ruimte in en voelt de sfeer en neemt deze sfeer de hele dag mee in plaats van hem los te laten. 

– Je hebt het gevoel dat iemand voortdurend over jouw grenzen gaat, al dan niet bewust. Je hebt daar last van, je voelt je er minderwaardig door. Je bent er gefrustreerd van. Het liefst zou je goed je grens aangeven, zonder de ander te kwetsen. 

– Of misschien voel je zelfs de emoties van andere mensen en je hebt moeite om deze gevoelens, die niet van jouw zijn, los te laten.

– Je wilt iets, maar je lichaam kan dat helemaal niet, of juist andersom je voelt wat en dat wil je niet voelen.

– Er gebeurt wat op je werk waar je boos of verdrietig van bent en je hebt moeite de emoties los te laten. 

Je kunt je daardoor ‘leeggezogen’ voelen. Het kost je veel tijd en moeite om je weer energiek voelen en stevig in je schoenen te staan. ’s Avonds ben je dan zo moe dat je niets meer wilt ondernemen. Terwijl je eigenlijk fit, energiek en vol zelfvertrouwen wilt zijn, de hele dag, zodat je ook ’s avonds nog leuke dingen kunt doen. Herken jij je hierin en wil je hier iets mee? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Want hiermee kom je weer in je kracht te staan. Het gaat je rust opleveren en energie. Je krijgt krachtige tips en oefent om jouw grenzen aan te geven, zodat jij dit toe kan passen op jouw werk of in jouw privéleven. Met deze workshop kun je vooruit voor de rest van je leven!

De workshop ‘Blijf bij jezelf’ bestaat uit een beetje theorie en veel praktijk!  Er zijn er 3 bijeenkomsten van 2 uur.

Data: 

Maandagavond: 11 en 25 november en 16 december   19.30-21.30.  Aanmelden kan hier of via onderstaande aanmeldknop. Heb je nog vragen, neem contact op met ester@betrokkeninbalans.nl 

Woensdagochtend: 18 december, 08 januari en 05 februari 9.30-11.30. Aanmelden kan hier of via onderstaande aanmeldknop. Heb je nog vragen, neem contact op met ester@betrokkeninbalans.nl 

Locatie:

Maandagavond: Omnis, Klokhoek 18, 3833 GX Leusden

Woensdagochtend: Stadsring 103, 3811 HP Amersfoort (kantooringang van 3 Advocaten) 

Kosten:

€ 157,- (inclusief BTW)

Inclusief: 

  • je eigen werkboek met 
  • alle oefeningen op papier en 
  • een kopje koffie of thee met een koekje

Inhoud van de workshop

In de eerste bijeenkomst leer je de basis hoe je ‘bij jezelf blijft’ én hoe je jouw grens kan voelen en inzetten als dat nodig is.

In de tweede bijeenkomst krijg je handvatten hoe je de basis van de eerste bijeenkomst toepast in jouw eigen omgeving. Daarnaast leer je hoe je de samenwerking van denken en voelen (willen en kunnen) juist leert interpreteren en hoe je dit alles op lange termijn kunt vasthouden.  

In de derde bijeenkomst staat coaching centraal, je brengt een actuele situatie in uit je eigen leven, die we gaan oefenen en bespreken. Je wordt dan direct gecoacht op deze situatie. Deze situatie kan bijvoorbeeld gaan over een collega waarbij je telkens weer je energie verliest of moeite met omgaan met kritiek.

Wil jij leren om bij jezelf te blijven, om rust en ruimte te ervaren, om energiek te zijn en te blijven de hele dag? 

Data voor de workshop 'Blijf bij jezelf'

 

Data en tijd: Woensdagochtend 9.30- 11.30

18-12-2019, 08-01-2020 en 05-02-2020

Locatie:  Stadsring 103, Amersfoort

Kosten éénmalig:  157,00

Data voor de workshop 'Blijf bij jezelf'

 

Data en tijd: Maandagavond 19.30- 21.30

11-11-2019, 25-11-2019 en 16-12-2019

Locatie: Klokhoek 18,  Leusden

Kosten:  157,00

Testimonials

“Esters quote die bij mij bleef hangen was; ’ dit is niet van mij’ , deze had betrekking op de emoties/verhalen die anderen uiten/vertellen en die (te) veel impact op mijzelf hebben.”

Susan

“Ester bracht het zo, dat je als cursist gemakkelijk overneemt dat voelen zo gewoon is. Tegelijkertijd  doorzag ze hoe moeilijk het is om dit in de praktijk toe te passen, ze had daar persoonlijk passende adviezen voor. Ze gaf de workshop op een heel natuurlijke manier. En het was voor mij op het juiste moment.”

Ina

“Ik heb uit de workshop gehaald dat door te oefenen met de technieken, ik gezien heb hoe hard ik aan het werk was en hoe ik dat kan loslaten en vertrouwen op mijn eigen kunnen.”

Marieke